Besparen op energie doe je zo!

64 handige tips om je stroomverbruik aan te pakken!

We kunnen er niet meer onderuit, de energieprijzen stijgen en dat heeft voor heel wat mensen grote gevolgen. Ik verzamelde al jullie tips uit de Facebookgroep Huis opgeruimd! en bracht deze samen in een e-book. Ik ging zelf nog verder op onderzoek uit en zo kwam ik aan heel wat mooie tips. Tips die je zeker niet allemaal moet toepassen. Maar slechts door enkele tips toe te passen ga je al een heel verschil kunnen maken. Alle kleine beetjes helpen.

In dit e-book gaan we eerst van start met de algemene tips rond energie die je kan toepassen in je huis. Nadien gaan we energie besparen in de verschillende ruimtes in je huis: de keuken en de badkamer. De ruimtes waar we vaak de meeste energie verbruiken. Maar we gaan ook nog een stapje verder. Hoe kunnen we eigenlijk energie besparen wanneer we onze was doen? En tenslotte gaan we ook een kijkje nemen in de slaapkamer. Op de laatste pagina kan je notities neerschrijven. Hier kan je gaan noteren wat je momenteel verbruikt en was je verbruik is per maand. Hier houden we iedere eerste van de maand onze meterstand bij.

Lees vandaag nog: Besparen op energie doe je zo! en kijk waar jij kan besparen. Ik ben alvast benieuwd welke tips jullie gaan toepassen en welke voor jullie niet werken.

Vul hieronder dus zeker je gegevens in en ga GRATIS aan de slag met al deze tips.

besparen op energie doe je zo
View Privacy Policy