Ik ben zelf een grote fan van Bullet journal en ik vind hier veel structuur en rust in. Even weg van het scherm, want daar zitten we al genoeg achter. Als mama van twee zonen heb ik niet altijd evenveel tijd om er ook iets moois van te maken. Toch doe ik dit graag. Ik heb er dan voor gekozen om zelf pagina’s te ontwerpen die ik kan downloaden en afdrukken. Zo heb ik mooie pagina’s zonder dat ik er veel tijd in steek.

Het is ook geschikt voor ieders budget. Je kan het perfect vervangen door je traditionele agenda. Je kan ze in elk schrift inplakken of je drukt ze enkel af om ze zo te gebruiken. Bij de afdrukopties geef je in op welke grootte je ze wil afdrukken.

Aan jouw dus de keuze. Ik ben natuurlijk benieuwd naar hoe jij deze zult gebruiken. Een voorbeeld van hoe jij mijn bullet journal inserts gebruikt mag je mailen naar ine@huisjeopgeruimd.be of je stuurt mij een DM via Facebook of Instagram.

bullet journal
JULI
bullet journal
AUGUSTUS