De opgeruimde was!

Reken eindelijk af met die grote stapel was!

Komt er nooit een einde aan al die was? Heb je moeite om bij te blijven en alles gedaan te krijgen? Lijkt die mand strijk alleen maar te groeien in plaats van kleiner te worden? Je vindt geen rust meer in je wekelijkse was verhaal? Niemand wil je helpen? Het is zelfs teveel gevraagd voor je gezinsleden om de was die je gedaan hebt, proper weg te leggen? Of je krijgt jezelf niet zo ver om de was ook weg te leggen. Lees dan zeker verder!

Koop vandaag nog dit e-book en ga er actief mee aan de slag. We bespreken alles wat je nodig hebt om de was vlot te laten verlopen: kleding opbergen, sorteren, het wassen, het terug in de kast leggen,…

Er komt dus heel wat aan bod in dit e-book van 18 pagina’s. We gaan van start met waar het allemaal voor ons begint. Al de kleding en al het linnen dat we in ons huis binnen halen. We gaan er bewuster over nadenken en niet zomaar meer gaan winkelen omdat we iets mooi vinden. We bekijken de verschillende opties voor het opbergen van je kleding, hoe sorteer je het beste je was en vooral ook hoe dat je het beste je gezinsleden bij betrekt. Zelfs de was symbolen worden nog eens uitgelegd en deze pagina kan je gemakkelijk uitprinten en bewaren bij je wasproducten.

Het grootste probleem voor de meeste gezinnen is toch ook wel het wegleggen van al die was en strijk die eindelijk verwerkt is. Je herkent het vast wel. Die was die eindelijk mooi opgeplooid ligt in de wasmand, en die maar niemand wil wegleggen en dus eeuwig in de wasmand blijft liggen. In dit e-book vindt je tips om je gezinsleden hierin mee te krijgen, zonder dat dit alles een strijd wordt. Want hoe groter de strijd, hoe kleiner de kans is dat ze je effectief gaan helpen.

Waarschijnlijk ga ik voor jullie open deuren intrappen, want het klinkt allemaal simpel en dat hoort ook zo te zijn, mijn motto is niet voor niets: keep it simple and stupid. In ieder e-book van mij zal je merken dat ik graag terug ga naar de basis. We maken het is ons zo graag moeilijk, we zetten trots prachtige schema’s op voor ons huishouden, voor de was,…

Maar na enkele dagen/weken begrijp je het zelf niet meer, ben je de moed al verloren en kan je het gewoon niet volhouden. Wel met dit e-book ga je een simpel schema kunnen opbouwen, dat je wel kan volhouden. Iedere nieuwe routine onder de knie krijgen duurt twee maanden, dus geef het even tijd. Ik kan je garanderen als je er twee maanden voor gaat en werkt met mijn schema, je de was echt gedaan gaat krijgen, zonder dat je jezelf nog voorbij gaat lopen.

Na dit e-book gaat je was niet meer je leven overnemen en kan je eindelijk terug tijd nemen voor dingen die er echt toe doen! Tijd door brengen met je gezin en niet denken in het weekend, is het dit nu? Eindelijk een weekend vrij en dan sta ik hier heel de dag de was te doen en te strijken. Wel dat behoord nu tot de verleden tijd!

Ga stop voor stap aan de slag met de tips en pas ze ook effectief toe, ga er niet snel over en geef je zelf twee maanden de tijd!

Je kan het!

Veel succes!

de opgeruimde was

Title

Subtitle
Koop nu!