De e-books van Huisje opgeruimd!

Wat kan je hier terugvinden? De e-books van huisje opgeruimd!

de e-books van huisje opgeruimd!

Je gaat voortaan niet meer nodeloos rondrennen in je huis, maar voortaan zal je gestructureerd en met een plan je huis gaan aanpakken. Deze e-books kan je zien als mini cursussen die je stap voor stap kan afwerken. Je kan ervoor kiezen om ze op thema te kopen of je koopt het hele pakker met korting aan.

Het e-book: Een leven vol structuur is het e-book dat ik als eerste heb uitgegeven en dat kan je eigenlijk als een samenvatting zien van al de thema’s die hier aanbod komen. Ze staan er uiteraard veel korter in uitgelegd. Wat staat in dit e-book dan nog extra wat in die andere e-books niet staat? Wel we gaan in dit e-book ook echt je ochtend en avondroutine aanpakken maar ook je werkroutine. Zeker nu dat steeds meer mensen vaker en meer van thuis uit gaan werken. De schema’s die in dit e-book aan bod komen, pas ik zelf ook toe in mijn dagdagelijkse leven en heb voor mij al veel rust gegeven.

Ik raad je aan om eerst het e-book dat je aankoopt eens rustig door te lezen en ze nadien stap voor stap te gaan toepassen. Zo heb je vanaf het begin een duidelijk overzicht en kan je het uitvoeren ervan ook duidelijk plannen in je agenda en voorkom je dat je teveel dingen in een keer gaat doen.

Heb je toch nog liever hulp, twijfel dan niet om mij te contacteren op ine@huisjeopgeruimd.be. Je kan na deze e-books nog altijd kiezen voor online coaching bij mij of je kiest voor coaching aan huis en dan zoek ik voor jou graag de gepaste opruimcoach! Door de grote vraag naar coaching en omwille van de grotere afstanden is het voor mijzelf niet altijd meer haalbaar om bij jullie aan huis te komen. De coaches waar ik mee samenwerk zijn met zorg gekozen en hebben ook allemaal een degelijke opleiding genoten.

e-book pakket
KLIK NU OP DE AFBEELDING EN KOOP DIT GEWELDIGE PAKKET MET KORTING AAN!

Je kan nu ook promo pakketten aankopen en zo meerdere e-books scoren aan voordeelprijs!

promo pakket
promo pakket 2
promo pakket 3