Gratis! 3 gratis producten om je op weg te helpen!

Speciaal voor jullie ontwikkelde ik 3 gratis producten om jullie kennis te laten maken met Huisje opgeruimd! 3 producten waar jullie veel informatie uit kunnen halen zonder dat jullie er geld aan uitgeven. Deze gratis producten gebruik ik zelf ook in het dagdagelijkse leven hier thuis en zijn een echt hulpmiddel.

Zo kan je hier als eerste de gratis poetsschema’s aanvragen. Dit zijn 3 schema’s die je een overzicht gaan geven over wat je wanneer gedaan hebt en wat je eigenlijk nog zou moeten doen. Het eerste schema is een weekschema en hierin gaan jij je vaste wekelijkse taken noteren die jij iedere week zeker wil toepassen.

Dan zijn er ook nog taken die maar 1 of twee maal per maand dienen te gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan het afwassen van je deuren of plinten. En dan heb je ook nog de taken die je slechts 1 maal per jaar uitvoert of meerder keren per jaar: de zolder opruimen, de diepvries schoonmaken,… Door deze 3 schema’s te gebruiken, blijf je goed bij en vergeet je geen taken meer.

In het e-book besparen op energie doe je zo! kan je heel wat tips halen om toe te passen. Ik geef jullie eerst heel wat algemene tips voor we over gaan naar de verschillende ruimtes in huis. Zo gaan we een kijkje nemen in de badkamer, keuken en de slaapkamer. Maar we gaan ook naar een grote energie vreter kijken: de was! Ook hier zullen jullie heel wat tips over terug vinden. Ik ben alvast benieuwd welke jullie gaan toepassen.

Het laatste gratis product wat je hier kan terugvinden, is een beloningsschema voor je kinderen. Door de vele volgers die ik ondertussen heb, is er bewust voor gekozen om een algemeen schema uit te werken. Het is onmogelijk om voor jullie allemaal een aangepast gratis schema uit te werken. Natuurlijk mogen jullie mij hier altijd voor contacteren en dan werk ik dit graag samen met jullie uit.

Hoe werkt nu het beloningsschema? Print het af nadat je het hebt aangevraagd en ga samen met je kinderen aan tafel zitten. Ieder kind krijgt zijn eigen beloningsschema. Iedere dag kunnen ze 4 stickers of stempels verzamelen. Op voorwaarde dat ze flink luisteren, eten, opruimen en slapen. Maar wat is nu flink zijn? Bespreek dit per kind in je gezin. Wat verwacht ik van mijn kind? Wat is flink luisteren voor jou? Wat is flink eten voor jou? Moeten ze het bord leeg eten wat jij hen geeft of is het voldoende dat je kind alles proeft. Wat verwacht jij bij het flink opruimen en slapen? Maak het niet te moeilijk voor je kind.

Deze 3 producten kan je dus geheel vrijblijvend aanvragen. Na het aanvragen en invullen van je gegevens, ontvang je een mail waarin een link staat om ze te downloaden. Vervolgens kan je het product opslaan en eventueel ook afdrukken. Vergeet je het product op te slaan op je computer, dan is ook dit geen enkel probleem. Je kan de link in de mail zo vaak gebruiken als je wil!

Nog een extra tip speciaal voor jullie: Ga het beloningsschema en de poetsschema’s plastificeren. Door ze te voorzien van een stevige plastieken laag kan je ze makkelijker blijven hergebruiken en aanpassen. Noteer erop met een uitwisbare stift en is de week om of pas je taken aan, dan kan je ze gemakkelijk uitvegen en opnieuw noteren op het blad.

Veel succes met mijn gratis producten!

gratis
gratis poetsschema
besparen op energie
E-BOOK: BESPAREN OP ENERGIE DOE JE ZO!
beloningsschema
BELONINGSSCHEMA KIND