Stressloos terug het schooljaar in

Wil je het nieuwe schooljaar rustig starten? Wil je niets vergeten? Wil je zeker zijn dat je alles hebt? Wil je niet dat je kind al iets vergeet op de eerste schooldag?

Wil je niet alleen je kind goed voorbereiden op het nieuwe schooljaar, maar ook jezelf en je huis? Een handige studeerplaats inrichten en ook je agenda haalbaar houden tijdens het schooljaar? Dan is dit e-book iets voor jou en je gezin! Je ontvangt bij aankoop niet enkel het e-book maar je krijgt er van mij ook nog 3 templates GRATIS bij: een dagschema, een weekplanner en een studeerplan.

Twijfel dus niet en ga vandaag nog aan de slag en start zonder stress het nieuwe schooljaar.

Ontvang vandaag nog het e-book en de templates!

Mis deze kans dus zeker niet!

NIEUW: Schooljaarkalender!

We hebben dit jaar niet alleen een handig werkboek om stressloos terug het schooljaar in te gaan en handige templates maar we hebben ook iets nieuws!

Een handige schooljaarkalender! Deze handige kalender loopt van september 2022 tot en met augustus 2023. Het bevat ook een handige pagina om je weekmenu uit te werken. Deze kan je uitprinten zo vaak je wil. Gebruik je net zoals ons geen weekmenu, dan kan je deze bijvoorbeeld ook gebruiken als afvalkalender.

schooljaarkalender
KOOP NU!

Wat leer ik in dit e-book?

Je krijgt tips en tricks om samen met jouw kind aan de slag te gaan en goed voorbereid het nieuwe schooljaar te starten.
De ouders krijgen de juiste handvaten, starten uitgerust en stressloos het nieuwe schooljaar dankzij handige schema’s.
Je krijgt voldoende tips om je huis op orde te krijgen voor het nieuwe schooljaar en voor de schoolboeken.

Koop je de templates liever zonder het e-book? Dan kan je ze hier ook apart aankopen door op de afbeelding te klikken!

Dagschema
DAGSCHEMA
weekplanner
WEEKPLANNER
Studeerplan
STUDEERPLAN