Toont alle 10 resultaten

 • Aanbieding! bullet journal

  Bullet journal printable pages augustus

  1,85

  Ik ben zelf een grote fan van Bullet journal en eigenlijk van alle boekjes en agenda’s, maar als je het mooi wil hebben, neemt het vaak heel wat tijd in beslag. Daarom ontwierp ik voor mijzelf printable pages en ik wil jullie nu ook graag de kans geven om deze te kunnen aankopen. Iedere maand…

 • Aanbieding! bullet journal

  Bullet journal printable pages juli

  1,85

  Ik ben zelf een grote fan van Bullet journal en eigenlijk van alle boekjes en agenda’s, maar als je het mooi wil hebben, neemt het vaak heel wat tijd in beslag. Daarom ontwierp ik voor mijzelf printable pages en ik wil jullie nu ook graag de kans geven om deze te kunnen aankopen. Iedere maand…

 • Aanbieding! badkamer

  De badkamer opgeruimd!

  5,50

  Ben jij het overzicht kwijt in je badkamer? Kom je er niet tot rust? Ben je vaak lang aan het opruimen en poetsen om het proper te houden?

  Ga dan met mijn handige organizing tips aan de slag om je badkamer opgeruimd te krijgen. En leer ook de basis van het opruimen!

  Veel succes!

 • Aanbieding! Keuken

  De keuken opgeruimd!

  5,50

  De keuken is de ruimte in huis waar we het meeste tijd doorbrengen. Dus moet deze functioneel en logische ingericht zijn.

  In de e-book leer ik jullie de basis van het opruimen, maar gaan we ook stap voor stap de hele keuken onder handen nemen en leg ik jullie enkele handige hulpmiddelen uit.

  Dit e-book heeft maar liefst 24 pagina’s!

 • Aanbieding! wasroutine

  De opgeruimde was!

  5,50

  Komt er nooit een einde aan al die volle wasmanden? Heb je moeite om bij te blijven en alles gedaan te krijgen? Lijkt die mand strijk alleen maar te groeien in plaats van kleiner te worden? Je vindt geen rust meer in je wekelijkse was verhaal? Koop dan vandaag nog dit e-book en ga er…

 • Aanbieding! routine

  Een leven vol structuur!

  8,50

  In dit werkboek neem ik je stap voor stap mee op weg. Je krijgt
  hiervoor een heleboel handvatten aangereikt.
  Niet alleen tips en tricks worden in dit werkboek gedeeld maar
  ook krijg je werkbladen met uurroosters, roosters per dag,
  weekroosters, maandplanningen en ga zo maar verder.
  We gaan aan de slag met verschillende routines:
  ochtendroutine, werkroutine, avondroutine, wasroutine,
  schoonmaakroutine en jaarlijks terugkerende taken,
  postroutine en papiermanagement, vakantieroutine,
  keukenroutine, routine in je agenda en werken volgens de
  Pomodorotechniek.

  Dit e-book telt maar liefst 59 pagina’s!
  Heel veel succes met dit werkboek!

 • Aanbieding! speelgoed

  Het speelgoed opgeruimd!

  5,50

  Ruim aan de hand van dit e-book stap voor stap het speelgoed samen met je kinderen op. We gaan het speelgoed opruimen, organiseren maar we kijken ook naar de verschillende soorten speelgoed en dat er meer is dan alleen maar speelgoed.

 • Aanbieding!

  Je papieren opgeruimd!

  5,50

  Ben jij het ook beu om altijd te zoeken naar het juiste document? Heb je nood aan een overzichtelijk systeem? Rekeningen te laat betallen is vanaf nu verleden tijd. Ga stap voor stap aan de slag met mijn e-book en kom eindelijk tot een goed systeem. Wat bekijken we in dit werkboek? Bewust omgaan met…

 • Aanbieding! dagschema

  Templates routine

  1,50

  Breng routine en structuur aan in je dag, week en maand. Stel eerst het grote overzicht op in je maandplanning. Vervolgens neem je er de weekplanning bij en ga je alles inplannen. Om alles iedere dag van de week ook echt gedaan te krijgen, werk je met mijn dagplanning en kan je concreet gaan plannen.

  Succes!

 • Aanbieding! weekplanner

  Weekplanner

  0,50

  Voor slechts 1 euro is deze template: de weekplanner van jou! Je kan hem op verschillende manieren gebruiken.

  Gebruik hem om een overzicht te maken in de lenteschoonmaak. Je krijgt een duidelijker overzicht over wat je wanneer gaat doen en als je hem op een zichtbare plaats hangt dan kan je de taken ook verdelen, of weten andere gezinsleden wat er al gebeurd is en wat er nog moet gebeuren.

  Ook voor je gewone poetsroutine kan je deze dus gebruiken. Als je iedere dag een beetje doet en de taken dus verdeeld, zal het veel makkelijker gaan.

  Maar ook voor je werk kan deze handig zijn.

  Heel veel succes! En laat mij weten waarvoor jij hem gebruikt!