Weet je niet waar te beginnen in je huis met opruimen? En wanneer je dan begint ben je snel afgeleid? Je bent een hele tijd bezig geweest, je bent in iedere kamer van het huis geweest, maar na twee uur heb je nog altijd het gevoel dat je niets gedaan hebt. Herkenbaar? Wel mijn team en ik gaan samen met jou aan de slag om in jouw huis weer een oase van rust te creëren.

sorteren

Waar kunnen wij je bij helpen?

advies aan huis
ADVIES AAN HUIS

Tijdens een rondleiding van 90 minuten in je eigen huis krijg je tips en advies om zelf aan de slag te gaan. Hiervan krijg je nadien nog een verslag toegestuurd, zodat je dit stap voor stap kan uitwerken op je eigen tempo. Hiervoor dien je op voorhand geen intakegesprek aan te vragen. Tijdens deze 90 minuten kan je al je vragen aan ons kwijt.

woonkamer opruimen
SPULLENMANAGEMENT

Samen gaan we aan de slag om jouw huis weer op orde te krijgen. Stap voor stap werken we naar het einddoel, meer rust en ruimte in huis. Waar jij vastloopt helpen we je verder en laten we jou nadenken over je spullen. Wij beslissen niet wat je wegdoet en of je wel iets wegdoet. We zijn er om je te ondersteunen in dit hele proces.

papieren opruimen
PAPIERMANAGEMENT

Wij helpen jou op weg om orde te krijgen in je papieren. Vergeten rekeningen en verloren papieren zijn vanaf nu verleden tijd. Samen stellen we een handig postsysteem op en brengen we een systeem aan in jouw papieren. Hierna ben je in staat om binnen de 30 seconde het juiste document terug te vinden.

agenda
TIMEMANAGEMENT

Is je huis op orde maar kan je maar geen goede routines vinden? Dan helpen wij jou hier graag mee verder. Wij gaan samen aan tafel zitten en overlopen je dagritme en weekschema en kijken waar het vastloopt. We werken nieuwe routines uit die voor iedereen in het gezin haalbaar zijn, zonder dat je jezelf voorbij loopt.

Wil je graag meer informatie over een coaching of wil je een intakegesprek aanvragen? Stuur dan een mailtje naar ine@huisjeopgeruimd.be. Mijn team en ik helpen je graag verder.