Coaching aan huis

Weet je niet waar te beginnen in je huis met opruimen? En wanneer je dan begint, ben je snel afgeleid? Je bent een hele tijd bezig geweest, je bent in iedere kamer van het huis geweest, maar na twee uur heb je nog altijd het gevoel dat je niets gedaan hebt. Herkenbaar? Wel mijn team en ik gaan samen met jou aan de slag om in jouw huis weer een oase van rust te creëren. Wij geven coaching aan huis voor iedereen die hier nood aan heeft.

Hoe gaan wij te werk?

Eerste zal er online of aan huis een intakegesprek plaatsvinden zodat we elkaar wat beter kunnen leren kennen. Na dit intakegesprek ontvang je een offerte en een plan van aanpak zodat jij weet wat je kan verwachten tijdens de sessies. Hierna beslis jij of je effectief een coaching wil opstarten.

Tijdens de sessies sta je er niet alleen voor en steken we samen de handen uit de mouwen. Je leert de basis van het grondig en effectief opruimen zonder dat je het gevoel hebt dat je na een hele dag opruimen, nog niets gedaan hebt. We leren je handige opbergmethodes en leren je neen zeggen tegen nog meer spullen in huis. Je zal een beter overzicht hebben op je spullen en minder snel nieuwe spullen moeten gaan kopen omdat je weet wat je in huis hebt. Een win-win situatie dus want je spaart na onze sessies dus ook nog eens geld uit.

Hieronder vindt je de verschillende categorieën terug waar we jou graag bij een coaching aan huis mee verder helpen. Twijfel je of we je wel kunnen helpen? Stuur dan een mail naar ine@huisjeopgeruimd.be. Ik zorg voor de juiste persoon op de juiste plaats voor de juiste taak!

Test je liever eerst een van e-books om al eens kennis te maken met de manier waarop wij werken? Ga dan zeker naar een kijkje nemen op de pagina waar alle e-books verzameld zijn.

coaching aan huis
opruimcoach professional organizer

Waar kunnen wij je bij helpen?

advies aan huis
Adviesgesprek

Tijdens een rondleiding van 90 minuten in je eigen huis krijg je tips en advies om zelf aan de slag te gaan. Hiervan krijg je nadien nog een verslag toegestuurd, zodat je dit stap voor stap kan uitwerken op je eigen tempo. Hiervoor dien je op voorhand geen intakegesprek aan te vragen. Tijdens deze 90 minuten kan je al je vragen aan ons kwijt.

spullenmanagement
coaching aan huis

Samen gaan we aan de slag om jouw huis weer op orde te krijgen. Stap voor stap werken we naar het einddoel, meer rust en ruimte in huis. Waar jij vastloopt helpen we je verder en laten we jou nadenken over je spullen. Wij beslissen niet wat je wegdoet en of je wel iets wegdoet. We zijn er om je te ondersteunen in dit hele proces.

coaching aan huis
Papiermanagement

Wij helpen jou op weg om orde te krijgen in je papieren. Vergeten rekeningen en verloren papieren zijn vanaf nu verleden tijd. Samen stellen we een handig postsysteem op en brengen we een systeem aan in jouw papieren. Hierna ben je in staat om binnen de 30 seconde het juiste document terug te vinden.

coaching aan huis
Timemanagement

Is je huis op orde maar kan je maar geen goede routines vinden? Dan helpen wij jou hier graag mee verder. Wij gaan samen aan tafel zitten en overlopen je dagritme en weekschema en kijken waar het vastloopt. We werken nieuwe routines uit die voor iedereen in het gezin haalbaar zijn, zonder dat je jezelf voorbij loopt.

Wil je graag meer informatie over een coaching of wil je een intakegesprek aanvragen? Stuur dan een mailtje naar ine@huisjeopgeruimd.be. Mijn team en ik helpen je graag verder.

Weet je niet zeker als het iets voor jou is? Twijfel dan ook niet om ons een mailtje te sturen! Ik beantwoord al jullie vragen via mail volledig gratis.